Werkbladen

Het werkblad is een belangrijk onderdeel van de keuken. Bij de keuze voor een bepaald materiaal spelen verschillende criteria een rol: functionaliteit, uiterlijk en prijs.  De Keukenwerkplaats adviseert en bemiddelt bij het maken van de keuze. Wij werken samen met een aantal leveranciers, maar je kan ook zelf een leverancier kiezen.

 

Hier volgen een aantal leveranciers:

RVS bladen : Rovasta  www.rovasta.nl

Hardglazen bladen: Kemie  www.kemie.nl

Betonnen aanrechtbladen: Marcolina  www.marcolina.nl

Terrazzo aanrechtbladen: Maarschalkerweerd www.jmaarschalkerweerd.nl

Composiet en granietbladen: Jetstone www.jetstone.nl

 

Apparatuur

Wij zijn geen dealer van inbouwapparatuur. Je bent vrij om zelf apparaten uit te zoeken die wij vervolgens inbouwen. Wij kunnen wel adviseren bij de keuze en wij checken altijd of de gekozen apparatuur aansluit bij het ontwerp.

 

Vloer- en wandafwerking

Afstemming van de materiaalkeuze van de vloer- en wandafwerking met de keuze voor het werkblad en de fronten is belangrijk voor het uiterlijk van de keuken. De Keukenwerkplaats geeft bij ieder keukenontwerp een kleuradvies en indien gewenst gaan we met je mee om tegels of andere afwerkingsmaterialen uit te zoeken.

 

Bouwwerkzaamheden

Aan het plaatsen van een nieuwe keuken gaan vaak bouwwerkzaamheden vooraf. Soms blijft dit beperkt tot het verleggen van een aantal leidingen, soms is de nieuwe keuken een onderdeel van een grotere verbouwing. Je kunt deze werkzaamheden met je eigen aannemer uitvoeren of je kunt samenwerken met één van onze vaste aannemers.