Welkom

 

De keuken is een belangrijke ruimte in je huis. Ben je op zoek naar een keuken die mooi, praktisch en duurzaam is? De keukenwerkplaats kan hem voor je maken, geheel volgens jouw ideeën en wensen.

 

De materiaalkeuze bepaalt voor een groot deel de uitstraling van een keuken. Ilse en Bart van de Keukenwerkplaats zijn beide ervaren meubelmakers en kunnen je alles vertellen over houtsoorten, geschikte afwerkingen en de verschillende materialen voor het werkblad.

 

De Keukenwerkplaats is een klein bedrijf dat een goede communicatie hoog in het vaandel heeft. Wij streven ernaar het proces van ontwerpen en uitvoeren zo prettig mogelijk te laten verlopen, zodat je een prachtige keuken hebt en terug kunt kijken op een goede samenwerking met de makers.

 

Bart Bruggink en Ilse Wijma zijn twee ervaren meubelmakers die hun kennis, creativiteit en expertise bundelen om mooie keukens op maat te maken. Meubelmaken is geen handwerk meer zoals vroeger. Maar er zit nog wel iets tussen het oude ambacht en de fabriekskeuken.

 

De Keukenwerkplaats ontwerpt keukens aan de hand van ideeën en wensen van de klant. Hierbij is het uiterlijk van de keuken natuurlijk heel belangrijk. Dit wordt bepaald door materiaalkeuze, afwerking en verdeling van de ruimte. Kastbreedtes zijn volledig vrij en bij een hoog aanrecht maakt de Keukenwerkplaats niet de plint hoger maar de kast zelf. Bovendien kun je een servieskast, bar of eettafel mee laten nemen in het ontwerp van de keuken.

 

Een keuken op maat betekent niet alleen dat de kasten optimaal in de beschikbare ruimte passen. Een keuken moet natuurlijk bovenal praktisch zijn. En hier kunnen we “Maatwerk” tot in het uiterste doorvoeren. Als klant geef je precies aan wat je allemaal op wil bergen. Zodat er eindelijk een goede plek is voor de grote wok. Lades kunnen worden geleverd met bestekindeling of kruidenrekje. En de klant geeft aan of er een draaibaar uittrek element, een carrousel, een boiler of helemaal niks in de hoekkast komt.

 

Kortom; in de Keukenwerkplaats wordt jouw keuken echt helemaal op maat gemaakt!